Europa i Svijet
Hrvatska
Spaladium Arena u punom kapacitetu za Olimpijski kvalifikacijski turnir

Spaladium Arena u punom kapacitetu za Olimpijski kvalifikacijski turnir

Autor: HKS hks Photo: Ivica Čavka

Ulaznice su u prodaji.

Pet dana uoči početka Olimpijskog kvalifikacijskog turnira iz Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije stigle su odlične vijesti. U Spaladium Areni moći će se popuniti sva mjesta, a kojih je službeno preko 10 000.

“U skladu s dogovorenim epidemiološkim mjerama dobivenim od Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije, imate suglasnost Stožera civilne zaštite Splitsko-dalamtinske županije da se tribine Spaladium Arene ispune s punim kapacitetom uz maksimallni mogući razmak između gledatelja”, stoji u suglasnosti.

“Nadalje na utakmici mogu prisustvovati gledatelji, tehničko i organizacijsko osoblje pod uvjetom da su:

  • prije više od 14 dana primili drugu dozu cjepiva protiv COVID-19, odnosno, ukoliko se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi, primili jednu dozu prije više od 14 dana ili 
  • preboljeli bolesti COVID-19, a da od preboljenja nije prošlo više od 180 dana ili
  • preboljeli bolest COVID 19 i cijepili se najmanje jednom dozom cjepiva ili
  • unatrag 72 sata bile negativne prilikom testiranja PCR testom ili untrag 448 sati bile negativne prilikom testiranja brzim antigenskim testom na SARS-CoV2.

Organizator natjecanja obavezan je kontrolirati ispunjavanje navedenih uvjeta, a dokazuje se EU digitalnom COVID potvrdom ili potvrdom PCR/brzog antigenskog testa na SARS CoV2 s QR kodom izdanom od nadležne zdravstvene ustanove”, stoji u odluci.

Ulaznice možete nabaviti putem sustava ulaznice.hr ili na blagajni Spaladium Arene. Prodaju se po cijeni od 70 i 100 kuna, a vrijede kao dnevna karta.