Hrvatska
Sretan nam rođendan! Koji? Hvala vam na tom pitanju!

Sretan nam rođendan! Koji? Hvala vam na tom pitanju!

Autor: Branko Tabak

Život mora ići dalje, sport mora ići dalje, košarka mora ići dalje...

Krenuli smo 17. svibnja 2017. Nacionalni košarkaški portal sa sjedištem u Zadru svečano je predstavljen u Zagrebu.

Prvi rođendan proslavili smo radno na Final Fouru Eurolige u Beogradu, drugi ususret raspleta polufinalne serije Prvenstva Hrvatske između Cedevite i Zadra u petoj brzini, a treći u novom normalnom željni povratka lopte u igru, navijača na parket, nas novinara u novinarske lože.

Sve je stalo uoči raspleta završnice domaćeg prvenstva u kojem su bila tri ravnopravna kandidata za naslov prvaka i jedna plutajuća mina. Stalo je kolo prije kraja ABA lige u kojoj je Zadar s obje noge skliznuo prema ponoru i čekao da ga kakav Supermen zgrabi i vrati na sigurno tlo. Zatihnulo je taman kada je reprezentacija povezala dvije pobjede u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo i kada smo čekirali svoje pozicije i zacrtali planove izvještavanja iz Spaladium arene s olimpijskog kvalifikacijskog turnira. Razmišljanjima smo već bili u Tokiju, sanjali smo kako radimo pobjedničke intervjue nakon ulaska u polufinale...

Pandemija koronavirusa obilježila je treći rođendan portala Basketball.hr. Usporila je svih, usporila je i nas. No, ne i zaustavila! Povratak na staro ili prilagodba na 'novo normalno', kakvo god ono bilo i što god nam donosilo, nama je svejedno.

Život mora ići dalje, sport mora ići dalje, košarka mora ići dalje, Basketball.hr mora ići dalje.