Europa i Svijet
Subotić više nije trener Podgoričana: Hvala Bokanu i sve najbolje Budućnosti u budućnosti

Subotić više nije trener Podgoričana: Hvala Bokanu i sve najbolje Budućnosti u budućnosti

Autor: Branko Tabak

'Razišli se u ljubavi'

Subotić nije dočekao sezonu dugih rukava i zimske odjeće na klupi Budućnosti. Nakon trećeg poraza u Eurokupu, domaćeg od poljske Arke održan je sastanak čelnih ljudi kluba i Subotića.

Službeno, riječ je o sporazumnom raskidu ugovora.  

- Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dijele zajednički stav da je ekipi potrebna promjena koja će vratiti klub na pobjednički kolosjek i nastavak sezone Eurokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rješenje.Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovjekom je bilo divno surađivati. Zahvaljujemo mu na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u klubu. Budćnost Voli neće zaboraviti sjajnu pobjedu u Beogradu protiv Crvene Zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da dIjeli naš stav da su Klub i njegovi interesi ispred svih nas kao pojedinac, porućili su članovi Upravnog odbora KK Budućnost.

Subotić je u javnost izašao s jednako korekrnom izjavom: 

- U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Super Kupu i Eurokupu, smatram da je potrebna promjena, kao dodatni snažan impuls igračima. Dijelim mišljenje i stavove Upravnog odbora da Klubu treba promjena da bi u pravom smjeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone. Zahvaljujem se stručnom stožeru i Upravi Budućnost Volija, posebno predsjedniku Draganu Bokanu s kojim sam odlično surađivao. Raskidamo suradnju na vrlo korektan način, u potpunosti dijeleći zajedničke stavove. KK Budućnost Voliju želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama.