Hrvatska
Sven Smajlagić je novi igrač Cedevite Junior

Sven Smajlagić je novi igrač Cedevite Junior

Pojačanje za napad na HT Premijer ligu.

Tri dana prije starta nove prvoligaške sezone u Cedeviti Junior su potvrdili dovođenje Svena Smajlagića (30), beka s velikim domaćim i inozemnim iskustvom. 

Njegovim dolaskom sastav Marka Trninića slovi kao možda i najveći favorit za prvaka lige i plasman u HT Premijer ligu.

 “Potencijal momčadi i jedan novi izazov bio mi je glavni razlog dolaska u Cedevitu Junior. Klub ima mladu i talentiranu ekipu i mislim da im fali malo iskustva da bi napravili onaj korak više a to je meni osobno jedan izazov u karijeri tako da s veseljem sve to prihvaćam. Ovdje sam zapravo već gotovo mjesec dana, treniram s dečkima koji su me sjajno prihvatili a isto tako su i oni meni legli i to je bio jedan od ključnih razloga zašto sam odlučio prihvatiti ovu ponudu a ne neku ponudu iz inozemstva koje su bile financijski puno izdašnije. Mislim da sam dobro odlučio” - kaže Smajlagić koji će debi imati u subotu kada će Cedevita Junior na startu lige ugostiti Sesvete.

“Mislim da momčad ima potencijala i mislim da se i trenira tako da se to ostvari. Iskreno, meni bi bilo razočarajuće da ne uspijemo ispuniti postavljene ambicije za sezonu. Neću se prerano izletati i obećavati ali držim da je pred ovom ekipom velika budućnost u hrvatskoj klupskoj košarci i mislim da ćemo dugoročno puno toga dati i da smo na putu da to i dokažemo.” - zaključio je Smajlagić, a prenosi kkcedevitajunior