Hrvatska
Regija
Teo Čizmić i pet Amerikanaca prejaki za Brokere

Teo Čizmić i pet Amerikanaca prejaki za Brokere

Sinoć su Vrijednosnice Osijek gostovale u Mađarskoj kod ekipe Atomeromu Paks i izgubile rezultatom 78:65.

Vrijednosnice Osijek (bez ozlijeđenog Turalije), otvarile su utakmicu u dobrom ritmu te su bile u laganom vodstvu do pred kraj prve četvrtine. 

No, tada kreću domaćini trenera Tea Čizmića predvođeni sa pet Amerikanaca i poravnavaju rezultat. U nastavku utakmice igra Mađara je bila sve bolja i prednost se povećavala, dok se igrači trenera Vladimira Krstića još upoznaju i traže u novom sustavu igre. 

U sljedeće tri četvrtine Brokere je ‘’krasilo’’ ispadanje iz obrane, krivo preuzimanje, srljanje u napadu i loša realizacija, ali sve smo ovo već vidjeli u ovom periodu pripremnog razdoblja. Puno novih taktičkih detalja ekipi se tek treba posložiti, novi igrači se trebaju prilagoditi na suigrače, trenere i principe napada i obrane, pa će i igra biti puno bolja. Pred Brokerima je gostovanje u Poreču, gdje u srijedu i četvrtak igraju dvije utakmice protiv ruske ekipe Temp Sumz.   

BC Atomeromu SE Paks – KK Vrijednosnice Osijek 78:65 (18:18, 22:15, 18:15, 20:17). 

Atomeromu: Ogunyemi 7, Barnes 20, Allen 16, Hinds 24, Dorogi, Pajor, Medve 6, Garamvolgyi, Pupp, Williams 5, Gulyas, Plezer.

VROS: Boban 2, Taylor 14, Došen 3, Jois 12, Žulj, Markulin 10, Anzulović, Šarac 2, Krajina 8, Vrkić 14.

Tagovi