Hrvatska
Tko će voditi Zadar u gradskom derbiju?

Tko će voditi Zadar u gradskom derbiju?

Autor: R.I. R.i.

Perinčić ili Mršić?

Zadar se dva dana nakon utakmice protiv Cedevite Junior okreće HT Premijer ligi i susretu sa Sonik Puntamikom. Podsjetimo da je u prvom krugu natjecanja Zadar poražen od gradskih rivala u Jazinama rezultatom 78:73. Uzvrat je na rasporedu u četvrtak 14. siječnja s početkom u 19 sati u dvorani Krešimira Ćosića.

- Kao što smo prije govorili, težak nam je raspored, nemamo puno vremena za pripremu. Znamo da su utakmice protiv Sonik Puntamike teške, znamo što je bilo u prvoj utakmici. Nadam se da će utakmica protiv Cedevite Junior biti poruka svima nama kako otvoriti utakmicu jer nas čeka izuzetno teška utakmica. Sonik standardno igra dobro protiv Zadra i najvažnije će biti kako otvorimo utakmicu, da igramo našu igru i da držimo i kontroliramo naš ritam. To će biti ključ za pobjedu. Naravno idemo na pobjedu, to je apsolutni imperativ,rekao je pomoćni trener Zadra Ivan Perinčić za službene klupske stranice. Još uvijek nije poznato hoće li on voditi momčad ili prvi trener Veljko Mršić koji je već neko vrijeme nakon problema koje je imao zbog zaraze koronavirusom prisutan na treninzima (aktivno) i utakmicama (kao gledatelj). Za sada je izglednije da će to biti Perinčić 

- Mislim da utakmica protiv Sonika u prvom dijelu prvenstva mora biti dodatan motiv i mi moramo pokazati svoje pravo lice na sutrašnjoj utakmici - najavio je gradski derbi kapetan momčadi Zadra Dominik Mavra.