Hrvatska
Utakmice HT Premijer lige uživo – od sada na HKS TV-u!

Utakmice HT Premijer lige uživo – od sada na HKS TV-u!

HKS TV – mjesto na webu gdje je domaća košarka na prvom mjestu

Što je HKS TV? Mjesto gdje ćete moći pratiti sve utakmice HT Premijer lige uživo. Ako utakmica nije predviđena za televizijski prijenos, kvalitetan live stream utakmice naći ćete na HKS TV-u.

Zašto HKS TV? Perjanica hrvatskog košarkaškog natjecanja – HT Premijer liga – sigurno zaslužuje da se uvijek traže novi iskoraci i da se svake sezone podigne za razinu više. Ove sezone, na traženje klubova, povećali smo broj utakmica trokružnim načinom igranja. No, natjecanja bez vjernih pratitelja i navijača nema i želja nam je bila da sve utakmice budu košarkaškim zaljubljenicima budu dostupne na jednom mjestu. Prijenosi su unificirani, grafika i kvaliteta snimki propisani, a snalaženje na stranici jednostavno.

Gdje je HKS TV? Jednim klikom na poveznicu https://tv.hks-cbf.hr/ već ste tamo, a brzi pristup je, naravno, omogućen i s naše matične https://www.hks-cbf.hr/ web stranice.


Kada kreće HKS TV? Već s prvim kolom nove sezone HT Premijer lige, od predstojećeg vikenda, kreće i najnoviji projekt Hrvatskog košarkaškog saveza. Uloženi su maksimalni napori kako bi svaki streaming tekao neometano, no s obzirom da je projekt ipak na svom startu, iako ih ne očekujemo, moguće su početne smetnje koje će zasigurno biti uklonjene u minimalnom roku.

„Htjeli smo podignuti HT Premijer ligu za stepenicu više“, rekao je glavni tajnik HKS–a Josip Vranković te dodao: „Tijekom sezone bit će još nekoliko noviteta sa strane HKS-a, među ostalim i u sustavu natjecanja u mlađim dobnim kategorijama i svi projekti idu svojim tokom. Ovime smo išli na povećanje kvalitete lige jer ona to doista i zaslužuje.“

Pozivamo Vas da od sada utakmice HT Premijer lige pratite na mjestu gdje je domaća košarka uvijek prva – HKS TV-u!