Time-out
VIDEO: Bašićeve asistencije i nevjerojatna trica i Božićevo sve

VIDEO: Bašićeve asistencije i nevjerojatna trica i Božićevo sve

Autor: Branko Tabak

Cijela regija danas priča o njihovim potezima.

Jako dobro je svoju minutažu u igri Zadra u jučeračnjoj pobjedi protiv Cibone iskoristio Lovre Bašić. Zadarski razigravač je za 25. minuta postigao 9 poena uz 8 asistencija i 3 skoka. Obrambeno je odigrao korektnu, a napadački nadahnutu utakmicu punu atraktivnih poteza.

Svakako trenutak koji je izazvao najviše oduševljenja među navijačima Zadra bila je trica na isteku prve četvrtine, nakon što se Cibona oporavila od početnog šoka. Zadar je tom tricom opet otišao na 15 poena razlike te je uz maksimalnu koncentraciju i samouvjerenost do kraja susreta potpunu slomio Cibona i upisao uvjerljivu pobjedu 66-97.

Pogledajte trenutak u kojem je Bašić pobijedio vrijeme. 



Posebna priča ove sezone je Luka Božić. Na parketu je ponovno bio impresivan. Pun snage, motiva, potpuno fokusiran na uspjeh svoje momčadi. Igrao je 38 minuta, zabio je 22 poena uz 10 skokova i 3 asistencije i indeks valorizacije 32.

Treći puta u posljednja četiri kola Božić se izborio za titulu MVP-ija kola! Ne tako davno, krajem veljače ove godine, imali smo potrebu napisati kolumnu i stati uz ovog momka koji je u to vrijeme bio u igračkoj krizi. Sada on stoji uz sve nas koji smo vjerovali da ima što dati hrvatskoj košarci.

Gledajte i uživajte! Luka MVP Božić!