Europa i Svijet
Hrvatska
VIDEO: Dojmljiv nastup emotivnog Itoudisa na pressici

VIDEO: Dojmljiv nastup emotivnog Itoudisa na pressici

Autor: Basketball.hr

Tako se to radi!

CSKA je prvi finalist Zadar Basketball Tournamenta. U susretu za prvo mjesto skupine B ruski je sastav bio je bolji od Bayerna 80:70.

Trener njemačke momčadi Aleksandar Saša Đorđević nakon utakmice poručio je kako je, unatoč tome što su rezultatski pali u zadnjih par minuta, zadovoljan kako su njegovi igrači veći dio utakmice.

- Pogotovo kad se uzme u obzir da nam još uvijek nedostaje nekoliko važnih igrača, a Lučić i Mačvan su nam se tek jučer priključili. Opet smo imali previše izgubljenih lopti i na tome ćemo morati poraditi. Igrali smo protiv snažnijeg protivnika, oni su znatno veća razina od nas i to je bila odlična provjera za moju momčad. Prvenstvo nam počinje za sedam dana i moramo biti spremni. 

Đorđević je prvi put na Zadar Basketball Tournamentu.  

- Jako sam zadovoljan turnirom u Zadru, sve je na visokoj razini, od organizacije preko protivnika. Svi su prema nama ljubazni i jako se dobro osjećamo. 


Trener ruske momčadi Dimitris Itoudis bio je vidno zadovoljan nastupom svoje momčadi.

- Neka razdoblja ove utakmice nismo bili pravi, ali smo se u završnici vratili iz rezultatskog minusa i pokazali pravi nivo igre. Još nismo kompletni, ali obrambeno moramo zadržati ovu razinu. Moram pohvaliti jednog igrača, to je Dimitrios Katsivelis koji je kod nas na probnom ugovoru. On svojim odnosom prema utakmici mora biti primjer cijeloj momčadi. Sutra igramo finale ZBT-a u ovoj lijepoj dvorani i sigurno da želimo pobijediti bez obzira na protivnika.

Bio je dojmljiv njegov emotivan nastup na konferenciji za medije. Pogledajte: