Hrvatska
Regija
VIDEO: Luka Božić otvorio dušu nakon kraja sezone

VIDEO: Luka Božić otvorio dušu nakon kraja sezone

Autor: Paulo Sarić

Ponajbolji igrač Zadra otkrio kako se osjeća nakon završetka sezone, za čim najviše žali i što misli o Marku Tomasu i Marinu Roziću.

Da je hrvatski reprezentativac i igrač Zadra Luka Božić aktivan na YouTube kanalu znano je svima koji košarku prate i izvan terena. Božićevi su video uradci do sada bili vezani isključivo za stvari izvan košarke, no nakon poraza od Cibone u trećoj utakmici doigravanja i završetka sezone mladi se Bjelovarčanin po prvi puta osvrnuo i na minulo razdoblje u zadarskom dresu. U desetominutnom je klipu „otvorio dušu“ i dao svoj pogled na dosadašnji period u Zadru.

- Misli različite kroz glavu prolaze. O utakmici, o sezoni, o svemu. Jednostavno samo nekako previše izgorjeli, kao u kupu. Od želje… Već smo nekim dijelom bili u finalu. Mi ćemo to lagano, doma… na navijače. Ali ne igraju navijači! Mi smo se previše pouzdali na navijače… Na kraju nam se to obilo o glavu, naravno. Cibona je odigrala bolju utakmicu. Svaka im čast – rekao je Luka Božić.

U sažetom i iskrenom presjeku sezone 22-godišnji je košarkaš otkrio kako mu je bilo u dosadašnjih osam mjeseci u Donatovom gradu, što ga je najviše pogodilo i je li zadovoljan učinjenim.

- Bili smo klapa na terenu i izvan terena. Naš kapetan Šime Špralja bio je pravi primjer, Jakov je igrao pod injekcijama… Čovjek bi dao sve za pobjedu. Ive… O njemu se ne treba govoriti, čovjek je skoro oko izgubio… - kazao je Božić otkrivši kako cijela momčad žali radi poraza u polufinalu doigravanja.


Najviše mu je, kaže, žao zbog navijača koji su ih podržavali cijelu sezonu te je otkrio i što mu je Kristijan Krajina predložio nakon nedjeljnog poraza. Osvrnuo se i na izjavu cibonaša Marka Tomasa koji ga je nedavno nazvao „igračem manje“ i kazao što misli o Marinu Roziću, jednom od omraženijih igrača kod zadarske publike.

Za kraj je ostavio obećanje navijačima.

- Treba se odmoriti od svega, opustiti glavu ako je to ikako moguće, uzet si tjedana dana odmora i onda se baciti na težak rad da iduće sezone osvojimo kup, osvojimo prvenstvo i dođemo na final-four ABA lige jer ja vjerujem da to možemo – dodao je ponajbolji igrač Zadra natuknuvši da će i naredne sezone nositi dres kluba iz Krešinog grada.

- Vidimo se sljedeće sezone. Jači nego ikad! – zaključio je Božić.