Hrvatska
Regija
VIDEO: Nazor otkrio gdje su Zadrani pogriješili i što ih je koštalo da ozbiljnije ugroze Budućnost

VIDEO: Nazor otkrio gdje su Zadrani pogriješili i što ih je koštalo da ozbiljnije ugroze Budućnost

Autor: Paulo Sarić

„Pred nama je još dosta posla…“

Dvadeset minuta dobre igre nije bilo dovoljno za pobjedu protiv Budućnosti. Iako je samo otvaranje nagovijestilo da se Zadrani mogu ravnopravno nositi s viceprvakom ABA lige, nastavak je donio bolju igru domaćina koji su na krilima dobre obrane i „probuđenog“ šuta za tri poena došli do pobjede.

Pri tom im je na ruku išla i ozljeda kapetana dalmatinskog sastava Ive Ivanova koji se počekom treće četvrtine uhvatio za stražnju ložu radi čega je propustio ostatak susreta.

Čestitao bih ekipi Budućnosti i Piksiju na pobjedi. Mislim da smo imali svoju šansu u prvom poluvremenu kada smo trebali biti kudikamo ozbiljniji u obrani, osjetno zaprijetiti domaćinu te bolje valorizirati dobru igru koju smo imali u tom periodu. Međutim, Budućnost ima ekstra kvalitetu. Dobro su ušli u treću četvrtinu, a mi defenzivno opet nismo bili na potrebnoj razini, ni što se tiče pritiska niti obrane direktnih i indirektnih blokada. Protiv ovakvog suparnika tako ne možeš doći u šansu da okreneš utakmicu u svoju korist. Pred nama je još dosta posla i nadam se da ćemo igrati sve bolje i bolje – izjavio je nakon utakmice trener gostiju Ante Nazor.


Zadrani idući susret igraju u srijedu kada u sklopu drugog kola HT Premijer lige gostiju u Zagrebu kod aktualnog hvarskog prvaka Cibone.