Hrvatska
VIDEO: Radovčić uništio svoje Šibenčane, šepajući je napustio parket, Repeša šalje alarmantne apele

VIDEO: Radovčić uništio svoje Šibenčane, šepajući je napustio parket, Repeša šalje alarmantne apele

Autor: Šibenka/Basketball.hr Photo: Milan Balaban/GKK Šibenka

Osveta Cibone ranjenom Šibeniku

Košarkaši Šibenke poraženi su u 22. kolu Favbet Premijer lige od Cibone rezultatom 75:89 i tako nisu uspjeli ponoviti onaj povijesni uspjeh iz prvog dijela sezone kada su svladali Cibonu u gostima.

Ranjena Šibenka bez glavnih igrača Pleadina, Paića, Lukića, Skorića, Šarića… loše je otvorila utakmicu. Čak ni novi igrač Starovlah nije imao pravo igranja, a nakon dužeg vremena na parket je izašao i Topolović.

Mučila se Šibenka prvo poluvrijeme, prva četvrtina i poluvrijeme pripali su gostima. Prva četvrtina definitivno je bila nadmoć Cibone koja je prvu dionicu završila 12:28 i tako zaključila prvu dionicu. Pokušali su Klarin i Foreman, ubacili su nekoliko dobrih koševa i tako bar malo ublažili odlazak na poluvrijeme rezultatom 30:46.

U drugom poluvremenu vraća se Šibenka u nekoliko navrata koševima Babića, Foremana i Klarina, no Cibona je od samog početka držala utakmicu u svojim rukama. Iako je Cibona u jednom trenutku imala i +22 domaćini su se u zadnjoj četvrtini približili i na devet poena razlike, no ekipa Dina Repeše kontrolom igre privela je utakmicu kraju i tako odnijela bodove s Baldekina koji je nakon dugo vremena bio rasprodan. Tražila se ulaznica više te su i u ovoj utakmici bili šesti igrač i velika podrška svojim igračima.

Šibenčanin u dresu Cibone Krešimir Radovčić zabio je svom matičnom klupu 28 poena, a iz igre je izašao šepajući i isparaćen ovacijama. U pitanju je bio grč.

Trener Cibone Dino Repeša je nakon utakmice poslao apel da se pomogne Ciboni jer su to igrači zaslužili. Njegovu izjavu pogledajte na kraju video sažetka susreta. 



Standings provided by Sofascore