Intervjui
VIDEO Repeša: Najmanja pogreška u odazivu i selekciji može biti kažnjena

VIDEO Repeša: Najmanja pogreška u odazivu i selekciji može biti kažnjena

Škrljevo i Zabok su pokazali da su ozbiljne ekipe

Poznati trener i bivši izbornik Jasmin Repeša za Basketball.hr komentira Kup Krešimira Ćosića, igru Škrljeva i Zaboka, ali progovara o svojoj trenutnoj trenerskoj pauzi.

- Uglavnom se odmaram, gledam košarku i puno sam više vremena posvetio obitelji nego ranijih godina - rekao je Repeša.

Komentirao je i igru hrvatske košarkaške reprezentacije za koju je rekao da je trebala biti bolja, te kako se nitko nije nadao da ćemo na samom početku imati dva poraza.

- Ako nam je to jedna dobra opomena da moramo super ozbiljno shvatiti te kvalifikacije, da moramo biti ujedinjeni kao da se radi o Svjetskom prvenstvu ili Olimpijskim igrama, ona nije nikakav debakl. No, ukoliko u utakmicama koje dolaze budemo imali i najmanji pad koncentracije, odnosno najmanje pogreške i u odazivu i u selekciji, igri i svima onima koji su oko reprezentacije, onda može biti jako jako teško i mislim da će nas onda čekati još teži put da se kvalificiramo na Svjetsko prvenstvo - rekao je bivši izbornik.Ipak, nada se kako je ovo dobra pouka te kako će utakmice protiv Rumunjske i Nizozemske uz pomoć publike, uz obziljnost svih koji žive od košarke.