Hrvatska
Regija
VIDEO: Split ABA ligu otvara u Podgorici, prva domaća utakmica protiv FMP-a

VIDEO: Split ABA ligu otvara u Podgorici, prva domaća utakmica protiv FMP-a

U 5. kolu na Višnjiku.

Online izvlačenje parova ABA lige pratilo se na Gripama, direktorski dvojac Edo Blažević i Vedran Vukušić imao je svoje želje, ali ždrijeb je "Žutima" u 1. kolu donio gostovanje u Podgorici kod Budućnosti. 

Prvi gost na Gripama bit će FMP u 2. kolu, a dalje slijede Cedevita Olimpija (gostovanje), Igokea (Gripe), Zadar (gostovanje), Cibona (Gripe), C. Zvezda (gostovanje), Mornar (Gripe), Mega (gostovanje), Krka (Gripe), Primorska (gostovanje), Borac (gostovanje) te Partizan (Gripe).

- Nemamo što biti zadovoljni ili nezadovoljni, sa svim rivalima se imamo susresti. Gostovanje kod Budućnosti bit će zanimljivo, iz prve ruke vidjet ćemo gdje smo u dvoboju protiv jednog od favorita lige. Radujemo se početku sezone - rekao je sportski direktor Splita Vukušić.







View this post on Instagram









Online izvlačenje parova ABA lige pratilo se na Gripama, naš direktorski dvojac Edo Blažević i Vedran Vukušić imao je svoje želje, ali ždrijeb je "Žutima" u 1. kolu donio gostovanje u Podgorici kod Budućnosti. Prvi gost na Gripama bit će FMP u 2. kolu, a dalje slijede Cedevita Olimpija (gostovanje), Igokea (Gripe), Zadar (gostovanje), Cibona (Gripe), C. Zvezda (gostovanje), Mornar (Gripe), Mega (gostovanje), Krka (Gripe), Primorska (gostovanje), Borac (gostovanje) te Partizan (Gripe). - Nemamo što biti zadovoljni ili nezadovoljni, sa svim rivalima se imamo susresti. Gostovanje kod Budućnosti bit će zanimljivo, iz prve ruke vidjet ćemo gdje smo u dvoboju protiv jednog od favorita lige. Radujemo se početku sezone - rekao je sportski direktor Splita Vukušić.