Regija
Vujošević tužio Partizan

Vujošević tužio Partizan

Partizan i Stevanović prekinuli suradnju

Andreja Stevanović nije više košarkaš Partizana. Dvadesetdvogodišnji bek koji je ljetos stigao u redove crno-bijelih i uprava beogradskog kluba sporazumno su raskinuli saradnju.

U dosadašnjem tijeku  sezone Stevanović je u ABA ligi igrao u osam utakmica gdje je za manje od deset minuta po susretu bilježio 3.4 poena, dok je u Eurocupu nastupio u sedam dvoboja u kojima je bilježio nešto manje od tri koša za skoro 12 i pol minuta provedenih na parketu.

Ako ovo i nije neko iznenađenje jer se nakon odlaska Miroslava Nikolića očekivalo da će neki igrači postati višak, veliku većinu navijača Partizana je začudilo da se najtrofejniji i najpopularniji stručnjak u povijesti ove košarkaške institucije odlučio svoja potraživanja ostvariti na sudu.

- Vujošević je u srijedu obavijestio Partizan da je dobio spor na BAT-u. Treba mu se isplatiti 113 000 eura. Klubu je dao rok od sedam dana u kojemu bi trebao dobiti novac ili će dati spor FIBA-i koja će blokirati registraciju novih igrača. Mislim da je Vujošević obilježio jedan dio povijesti Partizana i da je čovjek koji neće staviti „svilen gajtan“ klubu oko vrata. Na prijetnju koju je uputio u srijedu gledam kao na mjeru upozorenja na naplatu. Moram mu odgovoriti da je Partizan u blokadi i da ne može naplatiti dug. Trenutno ne postoje sredstva u Partizanu kojima se to može platiti - izjavio je za srbijanske medije predsjednik Partizana Ostoja Mijailović.

Kako će posljednji događaju utjecati na beogradski klub, vidjet ćemo u subotu u 17 sati kada momčad Nenada Čanka dočekuje Mornara.