Hrvatska
VIDEO Vuk skinuo kapu: Zli jezici će reći da konkurencija nije prejaka, no za ovakve stvari se živi

VIDEO Vuk skinuo kapu: Zli jezici će reći da konkurencija nije prejaka, no za ovakve stvari se živi

Autor: Paulo Sarić Photo: KK Zadar - Zvonko Kucelin

Ovako nešto napraviti pred ovakvom publikom...

Inače pričljiv, osta san bez teksta“, govore stihovi ljubavne balade jednog splitskog glazbenika. U svlačionici KK Zadar među najpričljivijima uvijek je visoki Riječanin Domagoj Vuković koji je zbog toga dobio nadimak „Profesor“.

Ili „Filozof“, ovisno koga pitate.

No, ni on nije mogao održati svoje uvijek elokventno predavanje nakon velike pobjede Zadra nad Cibonom kojom je nakon gotovo 12 godina Krešin pokal vraćen u „Grad košarke“.

Ne znam što bih rekao. Ovako nešto napraviti pred ovakvom publikom... Zli jezici će reći da konkurencija nije prejaka, ali svi znamo što je Cibona. Za ovakve debije i za ovakve stvari se živi. Uspjeli smo nakon 12 godina vratiti trofej – kratko je kazao u Zadru najdraži „Vuk“, posebno istaknuvši atmosferu i podršku s tribina – nemam riječi. Pozitiva i potpora od početka do kraja. Navijači su nas nosili i kada nam nije išlo, pogotovo u prvom poluvremenu. Skidam kapu!


Svojedobno je bio obećao da će nakon osvojenog trofeja momcima iz svlačionice zasvirati gitaru. Je li ispunio obećanje, ne znamo.

Zadranima nije ni bitno, oni su rapsodiju jučer doživjeli od svojih ljubimaca na parketu.