Hrvatska
Vulić: Nije nam važno s koje pozicije bi ušli u doigravanje

Vulić: Nije nam važno s koje pozicije bi ušli u doigravanje

Košarkaši Bosca nakon pobjede u Sesvetama zadržali su korak za klubovima koji su u ovom trenutku ispred njih u borbi za plasman među prva četiri mjesta koja vode u doigravanje za HT Premijer ligu. I trener Jakša Vulić je svjestan da momčad neke stvari može raditi puno bolje, a to se odnosi prije svega na igru u obrani, jer napad Bosca je barem po broju ubačenih trica najbolji u ligi.

”U ovom trenutku ne razmišljamo s koje bi pozicije mogli ući u doigravanje. Nama je najvažnije da budemo među četiri, a hoće li to biti drugo, treće i četvrto mjesto nije nam toliko važno. Kada i ako dođemo u doigravanje onda se tu igra na drugi način. Tu je veće opterećenje i tu do izražaja može doći iskustvo koje igrači Bosca imaju. Vjerujem da ćemo do kraja trećeg mjeseca popraviti neke stvari u svojoj igri i biti bolji” - kaže Vulić najavljujući subotnji derbi i gostovanje kod Cedevite Junior koja je u Omišu doživjela prvi poraz.

”Svaka momčad koja se bori za doigravanje u slučaju pobjede protiv Cedevite Junior bi napravila veliki posao. Iz svega ovoga što smo mogli vidjeti ove sezone Cedevita Junior je favorit. Dobro su utrenirani, fizički spremni i to pokazuju cijelu sezonu. Imaju dosta igrača koji su u svojim najboljim godinama. Na nama je da se dobro pripremimo i pokušamo na neki način ih limitirati, te u nekoj neizvjesnoj završnici tražiti dva boda” - dodao je Vulić.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore