Hrvatska
Wikipedia: 'Vladimir Anzulović je trener Splita', Zula:'Tko to uređuje?'

Wikipedia: 'Vladimir Anzulović je trener Splita', Zula:'Tko to uređuje?'

Autor: Branko Tabak

Nakon Ante Nazora internet traži smjenu i Ivice Skelina.

U pripremi intervjua s Vladimirom Anzulovićem, izbornikom mlade hrvatske reprezentacije i stručnajkom kojem je završetkom sezone istekao ugovor s GKK Šibenik naš je suradnik Saša Ćirić na Wikipediji pronašao zanimljiv podatak, a taj je da je Zula mlađi aktualni trener KK Split.


U razgovoru je zamolio Anzulovića da prokomentira nagađanja prema kojima će sljedeće sezone Baldekin zamijeniti Gripama.

- To mi je rekao i predsjednik GKK Šibenik Egemen Bašar s kojim smo imali sastanak. Stvarno ne znam tko to uređuje i plasira. Očito da može tko hoće. Nemam što o tome reći. Praktički i nama dok se ne rastanemo sezona traje, Split je još uvijek unutra tako da uopće nema potrebe takvo što komentirati, rekao je Anzulović.

Trener Splita Ivica Skelin tako je doživio sudbinu Ante Nazora kojem je internet stranica Sportando neposredno nakon poraza Cibone od Škrljeva u drugoj četvrtfinalnoj utakmici doigravanja PH servirala vijest prema kojoj se već sada zna da će momčad Cibone sljedeće sezone voditi Ivan Velić.

Nakon Ante Nazora internet traži smjenu i Ivice Skelina - Foto - Šime Zelić (Basketball.hr)

Ostala Anzulovićeva razmišljanja o Šibeniku, reprezentaciji, mladim igračima, Hrvatima u NBA ligi, obitelji, bratu izborniku i košarci kao takvoj donosimo uskoro u velikom intervju na Basketball.hr-u.

Jer Zula je to zaslužio!