Hrvatska
Zadar traži direktora. Ima li zainteresiranih za bruto plaću od 2390 eura?

Zadar traži direktora. Ima li zainteresiranih za bruto plaću od 2390 eura?

Autor: B.T. Photo: KK Zadar

Raspisan je novi natječaj

Košarkaški klub Zadar u ovom trenutku je najbolje što hrvatska košarka ima na klupskoj sceni. U posljednjih 365 dana osvojena su dva trofeja, ali jedna stvar se ne pomiče s mjesta

Momčad Danijela Jusupa je čvrsto u zoni doigravanja regionalne ABA lige, lider je FAVBET Premijer lige, aktualni prvak Hrvatske i odnedavno i pobjednik SuperSport kupa Krešimir Ćosić.

Uz sve to Zadrani u svojim redovima imaju najboljeg igrača ABA lige, kako u prošloj, tako i u odigranom dijelu ove sezone - Luku Božića.

Parket i svlačionica funkcioniraju savršeno, od momčadi u koju su mnogi sumnjali dobio se nešto što se samo sanjati mogu.

No, KK Zadar već duže vremena nema popunjeno mjesto direktora. Svoja leđa je u trenutku kada je prošle sezone Nadzorni odbor razriješio dužnosti tadašnjeg direktora Davida Gunjevića, podmetnula Vana Dundov. Dugogodišnja djelatnica kluba koja je uz tajničke obavlja i veliki dio organizacijskih poslova. Idealan izbor do raspisa natječaja i nastavak funkcioniranja kluba. Prvi natječaj donio je jednu prijavu, ali ona nije prošla kod Nadzornog odbora. U pitanju je bila kandidatura bivšeg direktora Gunjevića.

Danas je raspisan novi natječaj. Zainteresirani se mogu prijaviti u roku od 14 dana. Sadržaj natječaja možete pogledati OVDJE, a mi izdvajamo točku 13. koja kaže kako 'Nadzorni odbor zadržava pravo ne odabrati nijednog kandidata i pravo poništenja Natječaja bez posebnog obrazloženja'.

Ima li zainteresiranih za bruto plaću od 2.390,00 EUR te pravo direktora kao jedinog člana Uprave na korištenje službenog vozila tijekom 24 sata, službenog mobitela, prijenosnog računala i 25 dana godišnjeg odmora znat će se vrlo brzo.