Hrvatska
Zadar u Zabok dolazi zatvoriti seriju

Zadar u Zabok dolazi zatvoriti seriju

Autor: KK Zadar Photo: KK Zadar/Zvonko Kucelin

Subota, 18 sati

Momčad Zadra u subotu od 18 sati traži prolazak u polufinale HT Premijer lige. Gostovanjem u Zaboku ove dvije ekipe sastati će se po sedmi put u ovoj dugoj sezoni. Zadar je na Višnjiku u prvoj utakmici ove serije slavio s uvjerljivih 88:63, i shodno tome u Zagorje putuje kao favorit. 

Usprkos tome, teren u Zaboku oduvijek je bio vruć i Zabočani su često u utakmicama u kojima su ih nosili njihovi navijači znali priređivati iznenađenja svakome od ABAligaša. Pred momcima iz Zadra zadatak je da pokažu da u doigravanje ulaze u formi uz maksimalnu dozu ozbiljnosti i ukoliko to bude slučaj rezultat sigurno neće izostati. Drugu četvrtfinalnu utakmicu između Zaboka i Zadra možete pratiti sutra, 14. svibnja, na HKS TV-u od 18 sati.

‘Nakon pobjede protiv Zaboka u prvoj utakmici četvrtfinala sutra nas čeka druga utakmica. Kao što smo i u prvoj utakmici uspjeli osigurati pobjedu bez većih teškoća nadam se da će tako biti i sutra kako bi na što lakši način završili ovu četvrtfinalnu seriju', rekao je u najavi utakmice Dario Drežnjak.