Hrvatska
Zadarski 'što je tu je' ritam se nastavlja u Sinju

Zadarski 'što je tu je' ritam se nastavlja u Sinju

Autor: Z.D. Photo: KK Zadar-Zvonko Kucelin

Od 18 sati

Nakon utakmice u Podgorici i poraza od Budućnosti u regionalnoj AdmiralBet ABA ligi, a potom i napornog putovanja kući, košarkaši Zadra već u ponedjeljak igraju novu utakmicu. I to opet u gostima. Ovog puta očekuje ih dvoboj 21. kola HT Premijer lige u kojem im je u Sinju protivnik Alkara.

Domaćinu je pobjeda važna u pogledu zauzimanja što bolje pozicije pred početak Lige za ostanak, dok se Zadar želi što bolje uigrati za ono što ih očekuje u Ligi za prvaka.

– Alkar je za razliku od prvog dijela sezone bitno izmijenio roster. Sasvim je sigurno kako će protiv nas dati sve za pobjedu. Mi smo napravili regeracijski trening i pokušat ćemo biti što bolji – rekao je u najavi utakmice Danijel Jusup, trener Zadra.

Vruć teren i atmosferu u Sinju dobro je upoznao i Marko Ramljak, kapetan Zadra, koji kaže kako je ispred njih vrlo nezgodno gostovanje.

– Dolazi nam nakon teške utakmice u Podgorici i sasvim je sigurno kako neće biti lako pronaći energiju. Međutim, što je tu je. Oni su se od našeg posljednjeg susreta pojačali, ali vjerujem kako bi uz našu dobru igru i koncentraciju pobjeda trebala otići na našu stranu.

Utakmica u dvorani Ivica Glavan Ićo počinje u 18 sati uz prijenos na HKS televiziji.