Hrvatska
Zagreb bolji od pomlađene Puntamike, trener Zadrana Jakov Vladović zadovoljan

Zagreb bolji od pomlađene Puntamike, trener Zadrana Jakov Vladović zadovoljan

Autor: Krešimir Galić Photo: KK Zagreb

Presudila je treća četvrtina

Zagreb je na startu Prve muške lige slavio protiv Sonik Puntamike 80:67 u utakmici gdje je imao sjajno otvaranje treće četvrtine (16:2) za +18 (56:38). Bruno Levanić Kutni je ubacio 19 poena uz 9 skokova. Dino Butorac je dodao 16, a Kristijan Joksimović 13. Kod Sonika po 19 poena su ubacili Dominik Zelanto i Toni Gladović.

''Bila je intenzivna, jaka i čvrsta utakmica s puno kontakta. Mlada momčad Sonika se postavila agresivno i čvrsto i to nam je na početku predstavljalo problem. Odlična pobjeda za početak sezone u kojoj vjerujem ukoliko ostanemo na okupu da imamo realne šanse se boriti za gornji dom izjednačene lige'', kazao je trener Zagreba Edin Hadžić.

''Ja sam stvarno zadovoljan kako su moji dečki od 17, 18 godina odigrali ovu utakmicu. Njima je ovo prvi ovakav susret na ovom nivou. Odigrali smo odlično prvo poluvrijeme, a u drugom je do izražaja došla kvaliteta i iskustvo Zagreba koji je otišao na +17. Čeka nas teška sezona ali ova utakmica mi daje nadu i motiv da možemo uz poneko pojačanje napraviti nešto više'', rekao je Jakov Vladović, trener Sonik Puntamike.

Standings provided by SofaScore