Hrvatska
Zula ništa ne prepušta slučaju, na Višnjiku 'uhvaćen' s notesom

Zula ništa ne prepušta slučaju, na Višnjiku 'uhvaćen' s notesom

Autor: Branko Tabak

Trener Šibenika je na utakmici Jazine-Hermes bio jedan od 133 gledatelja.

GKK Šibenik u dosadašnjem dijelu sezone ima 11 pobjeda i 3 poraza. Osim gostujućih poraza od Zadra i Cedevite, Šibenčani su izgubili i od Škrljeva, također na strani.

S trećeg mjesta 'građevinari' ulaze u završnicu natjecanja sa željom da u doigravanje uđu sa što većim startnim brojem. Za takvo što trebat će im i domaća pobjeda protiv KK Jazine Arbanasi u sljedećem kolu HT Premijer lige. Zadarski klub je u prijelaznom roku napravio potpuno rekonstrukciju momčadi. Znatno pojačani, ali i neuigrani slavili su protiv Hermes Analitice i bez prava na kiks kreću dalje.

Utakmica na Baldekinu jedna je od rijetkih na kojoj će nastupiti bez imperativa pobjede. S druge strane baš u Šibeniku momčad Luke Bujasa može znatno profitirati. Zbog svega toga na tribinama Višnjika, jedan od 133 gledatelja susreta Jazine- Hermes bio je trener Šibenčana Vladimir Anzulović koji ništa ne želi prepustiti slučaju.

Pratio je susret u društvu negdašnjeg igrača Zadra Denisa Mujagića i u notes stavljao zabilješke. Iako je njegova momčad u prvom dijelu sezone zabila dvostruko više od Jazina i obranom limitirala Zadrane na svega 36 poena (bilo je 72-36 za Šibenik), Zula je svjestan da će mu se u subotu suprotstaviti jedna posve druga ekipa.

Iz šibenskog kluba zato već sada pozivaju navijače da im s tribina daju podršku te obavještavaju kako danas (ponedjeljak 05. veljače 2018.) točno u 10 sati službeno starta pretprodaja karata za ovaj susret koji je na rasporedu u subotu u 18 sati.

- Prodajna mjesta su caffe barovi Baldekin i MA-LU, izvijestili su iz GKK Šibenik.