Regija
Bez Miličevića na Dynamic

Bez Miličevića na Dynamic

Zrinjski večeras otvara novu sezonu.

Večeras u 20 sati započinje službena sezona za HKK Zrinjski. U prvom kolu Druge ABA lige prvak Bosne i Hercegovine je domaćin beogradskom Dynamicu. 

Evo što su uoči susreta poručili iz oba kluba: 

Hrvoje Vlašić, trener Zrinjskog:

„Prva službena utakmica nakon pripremnog perioda u kojem smo odigrali osam utakmica, koje nismo odigrali u punom sastavu te još uvijek nismo kompletni. U međuvremenu su se dogodile neke nepredviđene situacije, na utakmici će nam nedostajati Miličević. Bit će vrlo važno kako ćemo otvoriti ovu sezonu. Protekli vikend smo odigrali dvije dobre utakmice koje nam govore da smo u dobrom natjecateljskom ritmu. Nećemo dozvoliti da nitko igra lagano ovdje protiv nas. Dynamic VIP PAY je momčad koja je sastavljena od iskusnih igrača igranja ABA lige te momčad koja ima prepoznatljiv stil igre.„

Ljubo Šamadan, igrač Zrinjskog:

„Trener je ukazao na sve probleme koje imamo, ali ja govorim u ime cijele ekipe da svi koji izađu na parket dat će maksimum od sebe da ostavimo Bijeli Brijeg neosvojiv kao i prošle godine. Idemo ostaviti bodove u Mostaru.„

--------------------

Vladimir Đokić, trener Dynamica VIP PAY:

“Očekuje nas prva utakmica u ABA2 ligi i moramo biti spremni. Dobro smo trenirali zadnjih dana. Priključio nam se i Miloš Janković tako da u punom sastavu idemo u Mostar. Imamo respekt prema svakom protivniku. Bit će izuzetno teško, nadam se da ćemo smanjiti probleme u odbrani  I da ćemo zatvoriti njihov napadački skok.”

Andreja Stevanović, igrač Dynamica VIP PAY:

“Moramo posvetiti puno pažnje obrani. Dobra su ekipa, pobijedili su nas dva puta prošle sezone. Trebamo nametnuti svoj ritam i ne dozvoliti ‘run and gun’ igru.”