Regija
Josip Naletilić napustio Široki i potpisao za Slobodu

Josip Naletilić napustio Široki i potpisao za Slobodu

Autor: BH basket

'Mogla bi to biti dobra sportska priča'.

Josip Naletilić od sljedeće sezone nosit će dres tuzlanske Slobode, javlja portal bhbasket. Dojučerašnji igrač HKK Široki za Bhbasket je izjavio da se raduje što će igrati u Mejdanu kao igrač Slobode.

“Sljedeću sezonu sam igrač Slobode. Iskreno nisam očekivao, više sam u mislima bio okrenut nekim klubovima u inozemstvu, međutim od kako se trener Josip Pandža javio, predstavio mi plan i ciljeve za sljedeću sezonu, vrlo rado sam prihvatio ulogu i poziv kluba. Nisam nikada bio od velikih najava preko medija, na terenu se “priča” ali mogu reći da ciljevi nisu mali što kluba, što od nas igrača. Pričao sam sa Zlajom Jovanovićem i složili smo se da ako se sve klikne kako bi trebalo, a tu je puno faktora, to može biti jedna dobra sportska priča. Osobno se radujem igranju u Mejdanu jer kad sam god igrao, naravno uvijek kontra Slobode, bila je tu jedna ugodna sportska atmosfera, a sad se radujem da ću osjetiti i domaćinsku koju ćemo mi igrači, kad se roster zaključi, znati opravdati na terenu”, izjavio je Naletilić.

U prošloj sezoni iskusni igrač bio je jedan od najzaslužnijih za plasman Širokobriježana za u Ligu 6. Pored Širokog nastupao je u nacionalnim prvenstvima Hrvatske, Njemačke i Francuske te upisao nastupe za reprezentaciju Bosne i Hercegovine.