Hrvatska
Pilepić doletio, Slavica odletio

Pilepić doletio, Slavica odletio

Autor: Branko Tabak

Redizajn momčadi Cibone.

Nakon što je raskinula ugovor s Amerikancima Johndreom Leonom Jeffersonom i Brandisom Raley-Rossom Cibona je nastavila s redizajnom momčadi.

Klub koji nakon odlaska Andrije Žižića funkcionira bez sportskog direktora praktički ima samo jednog dizajnera momčadi, a to je trener Ivan Velić, potpisala je ugovor s 29-godišnjim, 194 centimetra visokim bek šuterom Franom Pilepićem.

Fran je u svojoj karijeri igrao za Široki, Bilbao, Cedevitu (2015, 2016. osvojio Prvenstvo Hrvatske i Kup Krešimira Ćosića), Pallacanestro Cantu a posljednja adresa bio mu je Lietkabelis. 

Istovremeno Cibona a se zahvalila Niku Slavici koji je u redove Vukova stigao početkom sezone iz Cedevite. Bio je to povratak 'izgubljenog sina' pod Toranj. Očigledno, bezuspješan. Prema informacijama portala Basketball.hr Slavica je ponovno u kombinacijama GKK Šibenik, kluba u kojemu je trenirao ususret novoj sezoni.

Podsjetimo još ranije 'čopor' je naustio Filip Kraljević. Njegov je odlazak izravno povezan s neposluhom kojeg je iskazao preme treneru prve momčadi, dakle i klubu u cjelini. 

Prema informacijama portala Basketball.hr Slavica je ponovno u kombinacijama GKK Šibenik, kluba u kojemu je trenirao ususret novoj sezoni.