Hrvatska
Presjek dosadašnjih turnira: najbolji klubovi i igrači

Presjek dosadašnjih turnira: najbolji klubovi i igrači

Autor: Basketball.hr

Uoči četvrtog izdanja Zadar Basketball Tournamenta.

Zadar Basketball Tournament, prestižni pripremni košarkaški turnir u organizaciji tvrtke S event, okupit će od četvrtka do nedjelje u dvorani Krešimir Ćosić na Višnjiku najbolje od europske košarke.

Uoči četvrtog izdanja ZDBT-a, naš suradnik Nenad Ćorić pripremio je statistički pregled dosadašnjih turnira. Tako na stranici http://www.zdbt.info/, koja donosi play by play prijenose utakmica, možete pogledati koji su se klubovi i igrači pokazali najboljima na proteklim izdanjima Zadar Basketball Tournamenta. 

Fenerbahce, Darüşşafaka i Zadar igrali su na sva tri dosadašnja turnira. Fener je dva puta odnio kući pobjednički pehar, a Darüşşafaka jednom. Oguz Savas (Fenerbahce) nastupio je na najviše utakmica (8), dok je najveću minutažu skupio Marko Ramljak (KK Zadar). Više zanimljivih podataka potražite na linku. 

Četvrto izdanje Zadar Basketball Tournamenta počinje danas s početkom u 18 sati, a otvaraju ga dva euroligaša – Brose Bamberg i Himki. Zadar svoj prvi susret igra u 20.30h protiv minhenskog Bayerna.

U nastavku donosimo raspored utakmica:

21.09. (ČETVRTAK)                                                                                 

18:00 – BROSE BAMBERG - HIMKI / 20:30 – KK ZADAR - BAYERN

22.09. (PETAK)

17:30 – FENERBAHCE DOGUS BROSE BAMBERG / 20:00 – ZADAR - CSKA

23.09. (SUBOTA)

18:00 – CSKA – BAYERN 20:30 – HIMKI - FENERBAHCE DOGUS

24.09. (NEDJELJA)

16:00 – UTAKMICA ZA PETO MJESTO / 18:30 – UTAKMICA ZA TREĆE MJESTO / 21:00 – FINALE