Time-out
VIDEO: Damir Milačić - trener koji je 100 posto u igri

VIDEO: Damir Milačić - trener koji je 100 posto u igri

Autor: R.I.

Trenrska reakcija postala je viralni hit. A sjećate li se ovih slučajeva?

Jučerašnja pobjeda Alkara protiv Hermesa navijačima sinjskog kluba priuštia je veliko zadovoljstvo, no Sinjani su još ponosniji na trenera Damira Milačoća.

Njegova strast i potez s te utakmice kao posljedica iste postali su u nedjelju viralni hit među košarkaškim zaljubljenicima.

Milačić je u jednom djeliću sekunde krenuo prema lopti, i sljedećem shvatio da nije igrač nego trener, a da ne bi ometao igru bacio se koliko je dug i širok iza aut linije.

Nakon tog se pridigao i zauzeo kulerski gard vjerojatno se pitajući: 'Što me je spopalo?'


Najbolji odgovor i opis ovog događaja dao je KK Alkar na svom službenom Favebook profilu:

- Strast u sportu je čudesna stvar. Ponekad te natjera na reakciju koju svjesno nikad ne bi napravio. U trenucima kad se utakmica lomi, a tvoja tri igrača ne reagiraju na pravi način na jednu tzv. ničiju loptu, ne preostaje ti ništa drugo nego da im svojim primjerom pokažeš što su trebali učiniti. Nakon ovog poteza na utakmici protiv Hermes Analitice, zasigurno je višestruko porastao broj poklonika našeg trenera Damira Milačića.

U to, dragi Sinjani, možete biti sigurni! 

Podsjetilo nas je ovo na sličnu reakciju Hrvoja Perinčića koji je u polufinalu regionalne Goodyear lige između njegovog Zadra i Crvene zvezdea 2003. godine u Ljubljani utrčao proslaviti zadarsku pobjedu, iako je bila još sekunda do kraja, a Zvezda imala posjed.


Aktualni trener Zadra Danijel Jusup je  2014. godine, u susretu Zagreba kojeg je tada tenirao, i sinjskog Alkara instiktivno reagirao pa krenuo u blokiranje Slavka Modrića.


Događa se i ljudski je!