Hrvatska
Regija
VIDEO: Druga strana medalje - Big Baby u svojoj verziji priče krivi KK Zadar i trenera Aleša Pipana!

VIDEO: Druga strana medalje - Big Baby u svojoj verziji priče krivi KK Zadar i trenera Aleša Pipana!

Autor: Paulo Sarić

Gdje je pukla ljubav?

Nakon što je KK Zadar organizirao konferenciju za medije na kojoj je iznio svoju stranu priče vezanu za rasplet situacije oko Glena Davisa, glavni antagonist ili protagonist čitave priče, ovisno o kutu iz kojega gledate, obratio se navijačima kratkim video uratkom na Instagramu.

Kao što su govorile slike internog razgovora Big Babyja s navijačima Zadra, iskusni je Amerikanac i nekadašnji NBA prvak s Boston Celticsima, kao glavne krivce svog neigranja za hrvatskog abaligaša istaknuo je ljude u klubu, s naglaskom na trenera Aleša Pipana.

Video uradak, kao i prijepis istoga, prenosimo u cijelosti te se ispričavamo zbog jezika koji je Davis upotrijebio.

- Želim se ispričati Tornadu i svim navijačima jer je došlo do nesporazuma. Razlog zašto smo u ovoj situaciji je taj što Zadar ima puno unutarnjih problema. Organizacija je s*anje. Na kraju dana… trener ne voli je*ene igrače. Viče i dere se na njih, a ja neću biti dijelom toga i ne biti plaćen kada znam svoje igračke kvalitete. Žao mi je zbog onoga što se dogodilo, žao mi što su se stvari odvile na način na koji su se odvile. Žarko želim igrati, volio bih da sam igrao večeras, ali ljudi u klubu ne mogu učiniti da se to dogodi. Žao mi je, htio sam puno više, ali trebate dovesti novog trenera jer igrače trenira kao go*na. Nitko ne želi igrati za njega! – poručio je Zadranima nesuđeni igrač njihovog kluba.


VIDEO: Glen Davis Instagram