Time-out
KK Zadar traži vašu pomoć!

KK Zadar traži vašu pomoć!

Autor: Paulo Sarić

Tomislav Ivčić, Zoran Jelenković ili Kuzma & Shaka Zulu? Zašto ne sva tri?!

Novi dresovi, skoro zaposlenje direktora marketinga i odnosa s javnošću te konačno dovođenje dugoiščekivanog centra podigli su ionako visok interes zadarske javnosti za košarku. Točnije, za KK Zadar.

A novi korak na putu izgradnje, tj. proširenja navijačke baze napravljen je sinoć.

KK Zadar treba vašu pomoć za utakmicu s Cedevitom.

Naravno, ne radi se o tome da je Aleš Pipan najavio 'Dane otvorenih vrata' u potrazi za novim igračem, ta bekova ima i više nego dovoljno, a centra je tek doveo, već se traži pomoć navijača u odabiru pjesama za nadolazeću sezonu od kojih će se njih deset puštati na domaćim utakmicama zadarskog kluba.

FOTO: KK Zadar

Zasad je ponuđeno preko 40 različitih pjesama, a omogućeno je i dodavanje novih. Do zaključenja teksta glasovano je preko 4000 puta, a na prvom se mjestu nalazi balada Tomislava Ivčića „Tamo gdje sam rođen“ s preko 550 pojedinačnih glasova.

Želite li se uključiti u odabir nove playliste koju ćete slušati na utakmicama KK Zadar još uvijek nije kasno. Na Facebook stranici subotnje utakmice drugog kola ABA lige između KK Zadar i KK Cedevita nalazi se još uvijek otvorena anketa u kojoj glazbu na utakmici najomiljenijeg hrvatskog košarkaškog kluba možete prilagoditi upravo vašem ukusu.

Što čekate?