Hrvatska
Regija
Kada će KK Zadar dobiti web shop i novog direktora marketinga i odnosa s javnošću?

Kada će KK Zadar dobiti web shop i novog direktora marketinga i odnosa s javnošću?

Autor: Paulo Sarić

Direktor Žilavec uputio je poziv svim navijačima da u što većem broju dođu na sutrašnju utakmicu i da svojim ponašanjem pokažu da su, kako je kazao, najbolji navijači na svijetu.

Dolazak hrvatskog prvaka Cedevite i prva domaća utakmica sezone sami po sebi dovoljan su mamac za brojne navijače zadarskog klub, no potpis Big Babyja dodatno je podigao ionako velik interes Zadrana za košarkom. Stoga će na sutrašnjoj utakmici drugog kola ABA lige vrijediti poseban režim ulaska u dvoranu, a kako bi se osiguralo da sve prođe u najboljem redu bit će otvoreni svi ulazi u dvoranu „Krešimir Ćosić“, a navijači se pozivaju da nešto ranije nego inače dođu na Višnjik kako bi se izbjegle gužve.

- Sutra će raditi sva četiri ulaza i dvorana će biti u potpunosti otvorena. Zbog povećanog interesa molim sve da dođu nešto ranije jer će kontrola biti rigorozna. Svi znamo što je bilo na zadnjoj utakmici Hajduka i dobili smo dopis policijske uprave koji je išao i prema gradu i prema klubu u kojem nam je kazano da će se kontrolirati ponašanje navijača i upotreba pirotehničkih sredstva. No, ne bih stavljao naglasak na zabrane, već bih apelirao na svijest navijača kako se ono sto se dogodilo u Splitu ne bi dogodilo i kod nas. Molio bih sve navijače i čitavu UN Tornado da pokažu ljubav prema kubu i gradu te da svima još jednom pokažemo da imamo najbolje navijače na svijetu – započeo je svoje obraćanje novinarima direktor zadarskog kluba Željko Žilavec.

FOTO: Šime Zelić (Basketball.hr)

Prije dva mjeseca najavljeno je da će hrvatski abaligaš uskoro dobiti direktora marketinga i odnosa s javnošću, a prije mjesec i pol raspisan je i službeni natječaj za jednu od bitnijih funkcija u suvremenom poslovanju sportskih klubova. Na natječaj se javilo dosta kandidata među kojima se proteklih tjedana birao najbolji, a čitav je proces nedavno priveden kraju.

- Idući tjedan ćemo dobiti osobu koja će voditi marketing i odnose s javnošću. S imenom ćemo izaći u ponedjeljak ili utorak te ga možda odmah i predstaviti. Vjerujem da će to biti korak naprijed prema ozbiljnijem poslovanju – dodao je Žilavec razveselivši sve ljubitelje zadarske košarke.

FOTO: Šime Zelić (Basketball.hr)

Uz novog direktora kojem bi dolazak velikog NBA imena kakvo je Glen Davis trebao ponešto olakšati posao, makar na samom početku, dalmatinski je klub proteklih mjeseci napravio nekoliko koraka naprijed što po pitanju novih, personaliziranih, dresova koji su svoj debi imali u ponedjeljak u Beogradu, što po pitanju pokretanja web-shopa čime će navijači Zadra na jednom mjestu imati priliku kupiti raznolik asortiman svog omiljenog kluba.

- Volio bih da je [web-shop] već otvoren, no pošto je oprema kasnila nismo ga ni mogli otvoriti ranije. Dresovi su stigli, no sva oprema još uvijek nije. Očekujemo je do kraja idućeg tjedna kada bi sve trebalo biti kompletirano nakon čega ćemo moći krenuti. Interes je velik. Tehničkog sponzora već obasipaju s istim pitanjima te se i on našao 'u neobranom grožđu', no informacije kažu da će do kraja idućeg tjedna biti sve u redu – zaključio je čelni čovjek KK Zadar.

Utakmica s Cedevitom igra se u subotu s počekom u 17 sati, a radi velikog interesa navijača večerašnji će trening biti otvoren za javnost od 19:15 kako bi svi zainteresirani i prije sutrašnjeg dvoboja mogli vidjeti svoje ljubimce i dodatno ih motivirati pred hrvatski derbi.